Investeer in uw gezondheid

Investeer in uw gezondheid

Sommige mensen zijn vooral gericht op de prijs wanneer ze op zoek zijn naar een ziektekostenverzekering. Ze besluiten vaak om van de goedkoopste aanbieding gebruik te maken maar …    Kijk Uit!

Zorgverzekeringen met lage premies zijn op de verzekeringsmarkt altijd beschikbaar wanneer men bezig is om een verzekering aan te gaan. Vaak wordt het uit het oog verloren dat als je ouder wordt, de premie van tijd tot tijd drastisch verhoogd wordt.

Bij ASSSA wordt geen premieverhoging toegepast als gevolg van ouder worden. Hierdoor blijft de premie dezelfde als wanneer u het contract heeft afgesloten.   Dit resulteert in het feit  dat u op lange termijn gemiddeld een lager bedrag voor uw verzekering zult betalen.

Een ander belangrijk punt is een schriftelijke contractuele toezegging die het behoud van de polis garandeert. In bepaalde gevallen wordt deze door de maatschappij niet schriftelijk  toegezegd. Hierdoor kan het  gebeuren dat wanneer de polis  geannuleerd wordt, dit problemen kan geven bij het vinden van een andere verzekering, als gevolg van de leeftijd of ontwikkeling van ziektes die tussentijds zijn ontstaan.

ASSSA geeft u een contractuele toezegging dat uw polis niet zal worden geannuleerd. Asssa verzekert u van een levenslange dekking.

Gezondheid is de beste investering die we ooit kunnen maken. Dit moet als zodanig worden behandeld en niet als de goedkoopste keuze op het moment van de aanbieding. Andere factoren  zoals solvabiliteit, ervaring, klantenservice, gemakkelijke toegang tot medische hulp, een uitgebreid medisch netwerk en de dekking die is aangeboden, zijn  de overweging waard.

ASSSA stelt haar solvabiliteit en meer dan 80 jaar ervaring tot uw beschikking. Op die manier garandeert Asssa om u te voorzien van de beste persoonlijke aandacht in uw eigen taal en de beste gezondheidszorg  wanneer u die nodig heeft.

voor meer informatie :  http://pages.asssa.es/especial-life-luc-daels-nl/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.