Ilse Jodts Legal & Taxes

Ilse Jodts Legal & Taxes

Advisering en begeleiding bij aankoop en verkoop van vastgoed in Spanje

Wij verrichten een grondig onderzoek naar de juridische – en planologische situatie van het goed. Daarnaast verzorgen wij een fiscaal en financieel onderzoek met betrekking tot de transactie, het opstellen en controleren van de voor elk stadium benodigde documenten, om op deze wijze onaangename verrassingen te voorkomen.

 

Erfrechtprocedures

Wij verzorgen de nodige formaliteiten voor bemiddeling bij erfrechtprocedures van niet-residenten die goederen bezitten in Spanje.

 

Vermogensplanning en testamenten

Zowel wanneer u al vastgoed bezit in Spanje, als wanneer u voornemens bent om binnenkort vastgoed aan te kopen, verzorgen wij maatwerkonderzoek voor de beste planning van uw vermogen in verband met erfrechtelijke en fiscaalrechtelijke gevolgen, enz.

 

Recht inzake ruimtelijke ordening (verkrijgen van bouwvergunningen, vergunningen voor eerste bewoning, regularisaties, enz.)

Eén van onze specialismen is het recht inzake ruimtelijke ordening. Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van uw bouwvergunning, een vergunning voor eerste bewoning of de regularisatie van uw woning in verband met inschrijving in het Eigendomsregister, om op deze wijze problemen in de toekomst te voorkomen.

 

Boekhouding van Spaanse vennootschappen

Wij bieden integrale dienstverlening op het gebied van boekhouding voor Spaanse vennootschappen.

 

Aangifte van inkomstenbelasting voor niet-residenten in Spanje

Eén van onze andere specialismen zijn belastingzaken voor niet-residenten in Spanje, zowel voor natuurlijke personen als voor vennootschappen.

 

Terugvordering van 3% voorheffing niet-ingezetene verkopers

De Spaanse belastingdienst verplicht niet-ingezetene verkopers om 3% van de verkoopprijs in te houden. Ons kantoor helpt u bij de nodige formaliteiten voor de terugvordering van het eventueel teveel betaalde, indien van toepassing.

www.ilsejodts.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.