Home Fair Marbella een succes

Home Fair Marbella

Op 27, 28 en 29 oktober 2017 vond Home Fair plaats in de Palacio de Congresos de Marbella. De beursvloer was een inspirerende omgeving voor de internationale bezoekers.  Ze werden verrast door een breed waaier van aanbieders die iets met het huis zowel binnen als buiten te maken hebben. Home Fair is een begrip geworden voor een internationaal event gevuld met een kwalitatief en innovatief aanbod van diverse producten en diensten, aangevuld met een rijk toonaangevend sprekersprogramma.

De eerste dag begint al met een boeiende spreker Paz Valverde die een heldere uiteenzetting gaf over “Tax regulations on Spanish property”. Roel Breugelmans sprak over de nieuwe regelgeving met betrekking tot verhuur. Het testament en het erfrecht werd behandeld door Paula Campos. De tweede dag heb ik naar Barbara Ingenbleek geluisterd die sprak over de valkuilen bij het kopen van een eigendom in Spanje, “Humidity in the houses of the Costa del Sol” werd behandeld door Carlos Rodriquez.

Iedereen kreeg de kans om in een aangename sfeer de 40 standhouders te bezoeken. Huizenbouwers, projectontwikkelaars en diverse bouwbedrijven, immokantoren, juridische en fiscale dienstverleners maar ook interieur zaken, verzekeringsmaatschappijen en meubelmakers tot publishers en mediabedrijven. De bijna 1500 bezoekers werden echt verwend door een exclusief aanbod van aanbieders. 60 procent van de bezoekers waren Spanjaarden, de overige 40 procent bestonden uit Nederlandstaligen, Scandinaviërs, Engelssprekenden en Russen.

De ruime congreszaal was overzichtelijk ingericht en in het midden waren 2 eilanden gebouwd, een bistro-achtig terras en een lounge VIP bar met heerlijke hapjes en geselecteerde dranken.

Met een voldaan gevoel kijk ik terug op een beurs waar je u tegen zegt. Met een selectief aanbod van ondernemers, een inspirerend kennisprogramma en vooral ook een hoop smaakvolle gezelligheid is Home Fair een beurs waar de organisator en Marbella trots op mag zijn.

Prik alvast 26, 27 en 28 oktober 2018

www.homefaircostadelsol.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.