Heerlijk en eerlijk eten in het restaurant van Max Beach Sun Club

MIJAS COSTA – Wie denkt dat Max Beach Sun Club enkel een beach club is, heeft het mis. Natuurlijk kun je er een paradijselijke dag beleven op de comfortabele sunloungers rond het zwembad, vanwaar je getrakteerd wordt op een onbelemmerd zeezicht onder een immer andere lucht. Maar eindeloos chillen op een Balinees bed of op een ‘Cama VIP’ aan het strand tussen Fuengirola en Marbella is niet de enige service die Max Beach Sun Club faciliteert.

tekst : Elde Beekman

Eigenaar Carl Creemers en zijn medewerkers hebben namelijk ook oog voor het belang van de innerlijke mens. Niet alleen met snacks, drankjes en cocktails kun je je trek stillen. Deze worden de hele dag door vanaf 12 uur wanneer Max Beach Sun Club opengaat. Ook in het restaurant dat is geopend voor lunch en diner proef je het resultaat van de kwaliteiten van het professionele personeel dat werkt in de keuken van deze beach club. Alles wordt met uiterste zorg bereid volgens de ‘Km Nul-politiek’: de keuken maakt uitsluitend gebruik van streekproducten die op duurzame wijze tot stand zijn gekomen. Zo wordt de kwaliteit en versheid van elk afzonderlijk product of ingrediënt gegarandeerd.

Lunch en diner

Vanaf 12 uur kun je zoals gezegd al kiezen uit een van de gerechten op de snack-kaart zoals smaakvolle quesadillas, heerlijke wraps, krokante kroketjes, een luxueuze club sandwich of een traditionele omelette. Vanaf 14 uur gaat het restaurant open en wordt de lunch geserveerd. De uitgebreide lunchkaart – die ook in het Nederlands is in te zien – wordt gesierd door diverse salades, vis-en vleesgerechten, pasta’s en een aanlokkelijke aanbod aan desserts. Loopt het water u niet al in de mond bij de tataki van wilde tonijn met ponzu saus, ingelegde daikontallarines en wasabi, gamba’s Max of gebakken St. Jacobsschelpen? Of wat te denken van gekonfijte kabeljauwlende met puree van artisjok, zoete zeewier en miso of spaghetti arrabiata? De echte karnivoor kan ook bij Max Beach terecht voor een heuse Chateaubriand of een overheerlijke ossehaas met roergebakken langoustines. Dit is slechts een kleine greep uit de grote keuze aan gerechten die nog kunnen worden aangevuld met allerlei supplementen.

Speciale driegangenmenu’s voor mensen die graag wat hulp hebben bij hun keuze zijn er voor 25 en 33 euro. Bij een romantische date of een feestelijk bedrijfsdiner horen natuurlijk ook de beste wijnen. Ook hiervoor zit u bij Max Beach prima. Het personeel adviseert u graag over wat te kiezen van de uitgebreide wijnkaart rode, witte en rosé-wijnen uit Spanje, Frankrijk en Nieuw Zeeland. Heeft u iets te vieren? Bestel dan een feestelijke champagne of een bruisende cava.

Voor elke gelegenheid een passende setting

Het motto van Max Beach restaurant is niet voor niets: ‘Wat de reden ook is, u verdient een plek als deze’. Voor een groots verjaardagsfeest, een gezellig personeelsuitje of een familiereunie… voor elke aanleiding biedt Max Beach Club een perfect passende setting. Vanaf iedere tafel geniet je bovendien van het vrije uitzicht over de Middellandse Zee. Zit je liever wat beschutter, dan is er binnen ook voldoende plek. Bij Max Beach is het tot in de late uurtjes gezellig en sfeervol dankzij de rustige lounge/clubmuziek die geleidelijk overgaat in een stijlvolle avondbeat verzorgd door een dj. Vrijdag, zaterdag en zondag is er regelmatig livemuziek. Bestel er een cocktail bij en de avond is compleet. Praktisch Voor de lunch is de keuken geopend van 13:00 tot 16:00 uur en voor het diner kunt u terecht van 19:00 tot 23:00 uur. Nogmaals: snacks en drankjes worden de hele dag door geserveerd. Max Beach beschikt over een privé-parking en het personeel helpt zo gewenst bij het goed wegzetten van de auto. Het verdient aanbeveling om zowel voor de lunch als voor het diner te reserveren via de website Maxbeach.com onder het kopje ‘reservations’ of bel met +34 952 932 780. Reserveer tijdig voor groepen en laat je informeren door het personeel over de mogelijkheden. De keuken van Max Beach is open van 12 tot 22 uur. Max Beach Sun Club ligt aan de N-340/A-7, km 198,1, bij afrit Riviera del Sol.

www.maxbeach.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.