Have fun with Buggy Fun

De tweepersoons buggy´s zijn robuust en comfortabel zodat je met de haren in de wind kan genieten van een prachtige rit door het hinterland van Estepona. Buggy rijden is actie, spanning en vrijheid.

Tekst : Luc Daels

Especial life was uitgenodigd om een Buggy Fun belevenis mee te maken en het was inderdaad FUN. We werden ontvangen door een sympathieke Cyriel die eerst een paar formaliteiten regelde en duidelijke en praktische instructies gaf. De buggy´s stonden al klaar voor vertrek op de parkeerplaats voor het bedrijf en ieder koppel kon plaatsnemen. Vervolgens werd elke chauffeur uitgebreid ingelicht over “hoe buggy rijden” en de veiligheidsprocedures tijdens de rit.

Toen kon het echte buggy avontuur beginnen!

Na wat slinger weggetjes over het asfalt ging de weg over in prachtige zand-en rotspaden reden we door rivier bedingen en maakte we verschillende stops waar je kon genieten van prachtige uitzichten op de La Concha, over Marbella tot aan Gibraltar. De enthousiaste tourguide vertelde geïnteresseerden over de omgeving en voorzag ons van iets te drinken en was er tijd voor een foto momentje. Na deze korte stops konden we onze weg vervolgen in de professionele buggy’s welke erg comfortabel en veilig zijn. Geheel probleemloos en zonder onnodig te hoeven wachten kwamen we na 2 uur terug bij het clubhuis van Buggy Fun Marbella.

Buggy rijden : een stoere vrienden of familieactiviteit

Ben je op zoek naar een spannende en betaalbare activiteit? Zoek niet verder! Buggy rijden is actie, spanning, vrijheid en fun! Ervaar zelf de unieke plekken van het prachtige landschap van Estepona. De prachtige natuur achter Estepona maken elke buggytocht tot een echte belevenis. Dit alles gebeurt uiteraard in niet al te grote buggy groepen en onder leiding van een ervaren tourguide. Buggy rijden is een uitdagende en spannende activiteit, leuk voor dames en heren maar zeker ook voor de kinderen. De snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit razend populair.

Julie ervaart :

“Een onvergetelijke buggytocht tussen het wonderlijke uitzicht in de Spaanse bergen, dit is precies hoe we de activiteit van Buggy Fun Marbella kunnen omschrijven. Bij aankomst volgde meteen een hartig welkom aan alle medewerkers, waarna ze een korte uitleg gaven over wat we van de tocht konden verwachten. Dit in het Nederlands, waardoor alles makkelijk te volgen was. Dankzij de regenval in de morgen hadden we het geluk om met een kleine groep van 6 buggy’s een aangename tocht zonder veel stof door te brengen. Wel waren we voorzien van een bandana en stofbril indien we dit toch nodig zouden hebben. Nadat we vertrokken waren en wat hebben kunnen wennen aan de buggy’s volgde een paar mooie hellingen en afdalingen. Maar door het goede sturen en remmen van de professionele buggy hoef je totaal geen schrik te hebben. De buggy’s zijn echt fantastisch! . Na ongeveer een 3 kwartier kregen we even de tijd om te genieten van het 360° uitzicht in de bergen.

Bij de tweede stop en telkens copiloot te zijn, besloot ik om zelf eens het stuur over te nemen. Ik heb ook mogen ervaren dat de buggy’s heel fijn rijden. Bij terugkomst hebben we nog even gezellig kunnen napraten en een drankje gedronken aan de bar. Het was een fantastisch avontuur!

Zeker aan te raden dus!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.