Dit weekend Heart4Arts

Joris Marjot
Joris Marjot

Komend weekend is het zover, Heart4Arts

In ESpecial Life stond het al aangekondigd (zie hier) Heart4Arts organiseert gedurende twee dagen, te weten op 28 en 29 mei een KUNST, MUZIEK & FOOD EVENT. Een feest voor de zintuigen door de combinatie van creatieve talenten; kunst, muziek en proeven. De organisatie biedt een enorme verscheidenheid van nationaliteiten uit de hele wereld waaronder Spaanse, Scandinavische, Nederlandse, Britse, Oekraïense en Iranese kunstenaars die allemaal deelnemen aan dit evenement in Marbella. Met trots tonen zij een verzameling van vele artistieke technieken, waaronder schilderkunst, mixed media, beeldhouwkunst, fotografie, muurschilderingen, litho’s, tekeningen, graffiti, digitale kunst en meer.

Er is vrij entree op zaterdag 12.00 – 19.00 uur en zondag van 12.00 -18.00 uur. Inclusief een glas cava en tapas aangeboden door Nueva Kaskada waar het evenement plaatsvindt. Voor de zaterdagavond is het besloten u kunt voor het Art dinner een tafel reserveren met een optreden van “The Kingsman” en meet en greet met de kunstenaars.

De lijst van deelnemende kunstenaars is:

JORIS MARJOT

ANOUK SLEGERS

DEREK WORTHINGTON

PAUL ARTS

GEORGE KOWZAN

EVA JOENSEN

LIEUWKE LOTH

GYÖRFI ANDRÁS

PEDRO MOLINO

NINA NOLTE

MICHELE LEHMANN

MARIFÉ NUÑEZ

NATALIA PAVLOVSKA

EVERT VAN BOMMEL

 

Kunst-, muziek en culinair evenement 28 en 29 mei 2016 | Heart4Arts. Restaurant Nueva Kaskaka, Marbella, +34 952 864 478 (reserveringen restaurant).

Voor informatie +34 639 616 300 of emailheart4artsmarbella@gmail.com

 

Dora Lopez 2. saad ali

 

 

 

Lieuwke loth Luis Ceballos