Fotograaf Dirk Karsten exposeert

Fascinerende moderne kunst tentoonstelling van Dirk Karsten, fotograaf

Bezoekers van de recente vernisage van de Rode Pinguïn Art Gallery in San Pedro de Alcantara op 24 juli jl. waren zichtbaar onder de indruk van de verscheidenheid en de uitzonderlijke kwaliteit van de schilderijen, sculpturen en designobjecten. Speciale belangstelling trok de ‘Artiest van de Maand’, de Nederlandse fotograaf Dirk Karsten. Zijn suggestieve stedelijke en industriële landschappen en natuur van deze internationaal bekroonde fotograaf ‘passeert de grens tussen werkelijkheid en droom en trekt de kijker in een bijna magische, grootse stilte’ zoals de galerie zo mooi verwoord.

Naast de exposities van deze fotograaf zijn er ook de ongewone sculpturen te zien die gemaakt zijn door de Chinese Xie Aige en Gong Don en de Italiaanse Raberama; fascinerende portretten gemaakt van duizenden losse woorden en letters van Sunny Wei Ping; verbazingwekkende collages mediamix als portretten van Marifé Muñoz en de kleurrijke stadsgezichten door Robert Klibansky. Maar ook kunt u opvallende decoratieve collages zien van Manuel Muher.

Met deze kunstenaars zal de Red Penguin Art Gallery deelnemen aan de eerste editie van Art Marbella. Dit ambitieuze project heeft tot doel Marbella het nieuwe centrum van de internationale hedendaagse kunst te maken. Van 30 juli tot 3 augustus presenteren zo’n 40 van de meest prestigieuze galeries uit de hele zich aan een breed internationaal publiek.

The Red Penguin Art Gallery is gevestigd op de eerste verdieping van het gebouw Guarnieri in San Pedro de Alcantara en is geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 – 14.00 uur en van 16.00 – 20.00 uur. Op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

 

DSC_0004 DSC_0008 DSC_0010 ????????????????????????????????????