Fluor, kleuren en gekkigheid

Fluor, kleuren en gekkigheid

fluor-en-gekkigheid

 

 

 

 

 

 

 

 

Door Cathelijne Vilder van Siesta Homes Design 

Dit is weer een van die dingen waarvan je denkt ‘dat gaat niet iedereen leuk vinden maar zeker mijn man niet! (-: Ook zoiets waarover veel vooroordelen bestaan als ‘dat is toch alleen maar leuk als je kinderen hebt…’.  Maar ik kan je absoluut garanderen dat het in ieder interieur en huis past, van klassiek tot modern, van oud tot nieuw, binnen of buiten.
Subtiel gebruikt geeft het zo´n enorm leuke kick aan een interieur. Het fleurt letterlijk dat saaie of nietszeggende hoekje op.fluor_3

fluor_serie

Ik roep het al maanden, we gaan langzaam weg van het witte en hele strakke en steriele; mensen willen weer gezelligheid en een beetje kleur in huis. We kunnen het nu makkelijk toepassen op onze vrolijke terrassen maar met het oog op de nazomer kunnen we ook al vast binnen beginnen.

Dat hele super strakke witte interieur kunnen we ´updaten´ door heel simpel op de boekenplanken een paar fluor blikvangers te zetten en tegen de tijd dat het wat koeler wordt verven we het muurtje erachter ook nog eens in een diep grijze kleur en zijn we weer klaar voor de winterlook.
We kunnen niet ieder seizoen ons gehele interieur aanpassen maar juist daarom moeten we zo blij zijn met accessoires en trends en ze verwelkomen in ons huis.

Zijn we het beu, dan kan het altijd nog naar de kinderkamer maar ik kan je zeggen, dat in mijn eigen rustige natuurtinten huis inmiddels al meer dan een jaar een knal oranje hondje staat en mijn man vindt het nog leuk ook!

ACTIE

In elke uitgave van ons magazine biedt Cathelijne onze lezers een korting op een product uit haar winkel. Deze keer ESpeciale kortingen op alle fluor kussens, -kunst en -accessoires (geldig tot 15 november 2016).

De winkellocatie: Centro Comercial Centro Plaza, oficina 44-46, Nueva Andalucia
(naast de bullring en de zaterdagmarkt). Telefoon: +34 952 908 705
Vermeld wel even dat u de aanbieding in ons blad gelezen heeft.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.