wijnglas

Kistje wijn!
Bij BinckBank genieten we graag van de goede dingen die Spanje te bieden heeft. Spaanse wijnen staan al decennialang wereldwijd bekend om hun uitgebalanceerde smaak en gelukkig gaat deze traditie niet verloren. Een nieuwe generatie wijnmakers is opgestaan, een generatie die steeds vaker kiest voor sociaal en milieubewust ondernemen. Telers krijgen een eerlijke prijs voor hun druiven waardoor wijngaarden niet langer verloren gaan. Door het gebruik van nieuwe technieken bij het verbouwen en de productie behalen ze betere rendementen dan hun voorouders. Principes die wij graag steunen.

Daarom hebben we in december en januari een speciaal aanbod voor iedereen die een beleggingsrekening opent: een kistje Spaanse ecologische wijnen, geproduceerd door de jonge wijnmakers.

Kijk voor alle informatie over deze actie en om een rekening te openen op binckspanje.com/wijn


Lekker eten in Benahavís
Geniet op 25 december van een zevengangen XMas Day Lunch in Hills Cafe & Restaurant.
Op 1 januari hebben we een speciale ‘Hangover Lunch’ van vier gangen met de lekkerste gerechten om weer helemaal bij te komen van alle feestelijkheden en het nieuwe jaar goed te beginnen.
We zijn gesloten op 24 december en 31 december.

Voor meer informatie en reserveringen:
hillscafe@benahavishills.com of bel 952856171.
www.benahavishills.com


Zachte en geurige feestdagen
2019 was voor ons opnieuw een succesvol jaar, mede dankzij alle Nederlandstalige trouwe klanten. Om dat te vieren heeft Aquapool Spas een speciale eindejaarsaanbieding: als u in december of januari een spa bestelt krijgt u daar een zacht en geurig cadeau bij. Neem onze advertentie uit dit magazine mee als u uw hot tub uitzoekt in onze showroom in San Pedro of Fuengirola en krijg een luxe badjas en een selectie lichaamsverzorgingsproducten van Rituals cadeau!

De installatie van uw spa wordt door onze Nederlandssprekende Belgische Johnny Matthieu gedaan. Dat praat wel zo makkelijk!
www.aquapool.es


Heerlijke feestdagen bij Rancho Grille
Warmte, gezelligheid, lekkere gerechten, heerlijke wijnen en de perfecte ambiance voor een sfeervol diner in deze feestelijke decembermaand. De koks van de Rancho Grille restaurants in Elviria en Puerto Banús bereiden met liefde uw lunch of diner zodat u rustig met uw vrienden of familie van de feestdagen kunt genieten.

Op Kerstavond en eerste Kerstdag bieden een diner á la carte. Op oudjaarsavond en nieuwjaarsdag hebben we een speciaal menu met vier voorgerechten en hoofdgerechten om uit te kiezen.

Op Kerstavond, eerste Kerstdag, en Nieuwjaar zijn de plaatsen beperkt dus twijfel niet en contacteer ons nu voor meer informatie: +34 661 309 768 of vera@banusgrill.com
Openingsuren Kerstmis en Nieuwjaar:
24/12 vanaf 17:00
25/12 vanaf 13:00
31/12 Nieuwjaars Dinner Party (reserveren noodzakelijk)
01/01 vanaf 13:00
www.banusgrill.com


Fantastische eindejaars-deal bij Bornelli by Kees Diks
Bornelli Boxsprings bestaat alweer een jaar in Spanje en dat moet gevierd worden! Daarom hebben we deze feestdagen een speciale aanbieding voor onze trouwe én nieuwe klanten.
Voor iedereen die dit jaar een Bornelli Boxspring heeft aangeschaft hebben we een (overdraagbare) cadeaubon ter waarde van 50€ gereserveerd. Die kunt u gebruiken voor de aanschaf van een willekeurig Bornelli product, of om cadeau te geven aan iemand die u ook een aangename nachtrust gunt.
Nieuwe klanten die voor 31 december een Bornelli Boxspring bestellen bieden we 15% korting. Bovendien wordt uw nieuwe bed binnen 10 dagen geleverd.

Om ons eerste succesvolle jaar te vieren nodigen we u uit voor een drankje en een tapaatje in Roger’s Linnerie in La Carihuela (Torremolinos). Gedurende de hele maand december ontkurken we om 15 uur de fles!
www.rogerslinnerie.com


Het perfecte cadeau: ‘Memories’
De eerste stapjes van uw kind, het klungelig opzetten van de tent tijdens die vakantie met vrienden, de eerste dans tijdens uw bruiloft… mooie herinneringen die ooit op video zijn vastgelegd. U zou ze graag nog eens terugzien maar wie heeft er nog een werkende VHS speler?
PC Doctors van Electronbox kan uw oude videobanden (VHS en camcorder) omzetten in een digitaal formaat zodat u gewoon op uw computer of televisie kunt genieten van deze beelden. Het ideale cadeau voor de feestdagen!

Het omzetten van de beelden is op werkdagen binnen 24 uur gebeurd. U kunt de videobanden bij onze winkel in Fuengirola afleveren en als u diezelfde dag geen tijd heeft ze weer op te halen sturen we u de digitale files gewoon toe!
www.electronbox.net


Cadeaus bij Tieleman Keukens
Wij zijn dankbaar en trots om te mogen melden dat wij in 2019 voor de tweede keer op rij de BESTE SERVICE AWARDS (een onafhankelijke consumentenprijs puur gebaseerd op klantreviews) hebben gewonnen met een 8,9 uit meer dan 2.000 klantervaringen. Een mooie reden voor een feestje: tot en met 31 december 2019 vieren we de Tieleman CadeauMaanden.

Bij aanschaf van een nieuwe keuken krijgt u van ons diverse kookcadeaus én u maakt kans op een zevendaagse ski-vakantie!
Kijk voor alle informatie over onze keukens en deze speciale actie op: www.tielemankeukens.nl/cadeaumaanden


Feestdagen bij Slagerij Stam
in Carihuela, Torremolinos
Gourmet & Fondue schotels
Vleesgerechten, diverse salades vleeswaren & kazen, delicatesse & wijnen voor een heerlijk diner!
Open van dinsdag tot zaterdag van 11:00 tot 21:00u
Volg ons op Facebook/Instagram