Feel good charity event in Marbella 15 april 2017

charity Marbella

Noteer alvast  zaterdag 15 april 2017 aanstaande in To Dally Club Marbella. Charo van Hulst van Charity by Charito is de enthousiaste initiatiefneemster van dit inmiddels bij veel dames aan de Costa del Sol beroemde event.

De Swap Your Stuff Party werd tien keer gehouden in het voormalige kantoor van ABN AMRO Private Banking in Puerto Banús Marbella. De bank stelde het ruime kantoor in Puerto Banús graag open voor dit mooie initiatief. Het kantoor is verhuisd. Daarom is het tijd voor een andere locatie. Charity by Charito ging hiertoe een samenwerking aan met To Dally Club, in Nueva Andalucía (Marbella).

Vlinderkinderen

Sinds het najaar van 2013 is het goede doel Debra. Deze internationale stichting zet zich in Spanje vanuit Marbella in voor kinderen met Epidermolysis Bullosa (EB), een zeldzame en erfelijke huidafwijking die vanaf de geboorte aanwezig is. De hechting van de verschillende huidlagen is verstoord waardoor blaren ontstaan. Bij gezonde mensen ontstaan blaren na langdurige wrijving op de huid. Bij mensen met EB ontstaan blaren soms al door het dragen van kleding en bij alledaagse handelingen (zoals blaren op de handen na het vasthouden van het fietsstuur).

Er bestaat nog geen behandeling die Epidermolysis Bullosa kan genezen. Wel kan, door goede verzorging en verbandmiddelen, het dagelijks leven zo aangenaam mogelijk worden gemaakt. Door het doen van wetenschappelijk onderzoek naar EB is er wellicht in de toekomst genezing mogelijk. Debra zet zich in voor al deze zaken en heeft daarom financiële steun nodig. Deze probeert de stichting te verkrijgen speciale acties zoals de Swap your Stuff Party van Charity by Charito.

Raffle met mooie prijzen = charity

Voor alle deelneemsters is er elke editie weer een grote hoeveelheid prijzen te winnen bij de raffle. De opbrengst van de raffletickets gaat naar Debra. De prijzen worden onder meer beschikbaar gesteld door de dames zelf, die vaak ondernemer zijn of via het bedrijf waarvoor ze werken leuke vouchers, producten of andere dingen weg kunnen geven voor het goede doel.

Meld je direct aan want vol is vol

Het volgende ‘feel good networking event’ vindt plaats op zaterdag 15 april aanstaande in To Dally Club in Marbella. De ontvangst is vanaf 13 uur, het duurt tot 17 uur en de entree is 20 euro per persoon, inclusief een raffle ticket. Om deze goede reden kom met al jouw kwalitatief goede kleding (gewassen en gestreken), accessoires, boeken of andere spullen die je aan Debra wilt doneren.

Aanmelden

Aanmelding is verplicht en kan per e-mail: info@charitybycharito.com of per telefoon: +34 666 337 978. Daarom, doe het snel, want vol is vol!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.