De keuken, zoveel meer dan een plek om te eten….

De keuken, zoveel meer dan een plek om te eten….

Cathelijne is interior designer en runt haar interieurwinkel in Nueva Andalucia.

De winkellocatie:
Centro Comercial Centro Plaza, oficina 44-46, Nueva Andalucia (naast de bullring en de zaterdagmarkt).
Telefoon: +34 952 908 705

www.siestainteriordesign.com

 

Het hart van het huis, daar waar uiteraard gekookt en gegeten wordt, is het ook de plek voor conversatie, huiswerk, dat kopje koffie tussendoor en dat aller laatste flesje wijn op de feestjes! Of het ener laatste zoals ze hier zeggen (-:

Dus.. het behoort er gezellig te zijn, het licht moet goed zijn en aangepast kunnen worden aan de verschillende momenten van de dag. Vervang de spots door juist een gekke, leuke lamp en geef de keuken karakter. En waarom maken we het dan ook niet meteen wat persoonlijker met een kleurtje, een behang, assessoires en wat kaarsen?!

Geen inspiratie, dan hier 2 tips:

Mix It Up

Een van de trends op het moment is mixen. Mix kleuren, mix materialen, mix design! Een oud deurtje met juist een strak werk blad, een houten werkblad met zwarte lak deuren, een oude gootsteen in juist een moderne keuken..

Details mogen minimalstisch zijn maar ook uitdagend, juist in oversized formaat of in kleur. Ook hier is het combineren de trend van nu. Verschilende handvaten of handvaten in verschillende kleuren of volg een andere trend en ga goud!

Green

Breng deze mode trend ook naar de keuken. Nog geen zin om te verven of behangen? Plaatst dan planten in de keuken, dit geeft ´leven´, kleur en frisheid. Geen plek, plaats dan kleine kruiden plantjes, nog eens lekker ook!

 

Veel plezier en geniet!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.