Blij met mijn leuke baan

Een gesprek met Ana Parilla Caceres van Home San Pedro.

Meer dan 20 jaar ervaring aan de Costa del Sol. Oprichter van HOME! Ana Parilla Caceres, woont al 20 jaar aan de Costa del Sol en is volledig ingeburgerd in zuid Spanje.

Kort geleden zat ik met mijn kinderen in de trein naar Madrid. In de comfortabele stoelen is er tijd om bij te praten met mijn zonen van 14 jaar. Tenminste, dat dacht ik, want eenmaal in de trein gingen de headphones op en zaten ze in hun eigen wereldje.
Vergeten iets te lezen mee te nemen had ik alle tijd om uit het raam te kijken, na te denken wat ik allemaal nog moet doen en een beetje dromen. Als makelaar heb ik niet bepaald een exclusief beroep, op iedere hoek van de straat is er een makelaarskantoor te vinden.

Vijf jaar geleden werkte ik met mijn man Jannes in Bar Bistro El Vecino in San Pedro. Ik wilde destijds graag een nieuw vak leren en begon in de makelaardij met aan- en verkopen voor klanten. Hier ontstond mijn andere passie: begeleiding van verbouwingen van verouderde woningen naar nieuwe, frisse woningen. lk bezit een betrouwbaar netwerk van professionele
aannemers, architecten, elektriciens, loodgieters en schilders. Als geboren Spaanse ben ik de taal en cultuur machtig.

Voor eigenaren is het een geruststelling dat zij kunnen vertrekken naar land van herkomst. Ik zorg dat de verbouwing goed verloopt en regel alles. Met foto’s en filmpjes houd ik mijn klanten op de hoogte.
Inmiddels heb ik een kantoor in het centrum van San Pedro aan Calle San Antonio. Met collega’s Mieke Reedeker (verkoop en decoratie) en Torhild Nordal (office-management) zijn we actief van San Pedro tot Estepona. Een gebied aan de Costa del Sol dat welke we op ons duimpje kennen.
Ik voel mij  bevoorrecht dat ik hier alweer twintig jaar woon. Tijdens  mijn werk ontmoet ik de meest uiteenlopende mensen met verschillende nationaliteiten die ik blij maak met mijn werk. Dat geeft ontzettend veel voldoening.

Ana Parilla Caceres

www.homesanpedro.com
info@homesanpedro.com
tel +34 951 275 178

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.