Bios op het strand in Fuengirola

bios op het strand
bios op het strand

Bios op het strand in Fuengirola

Naar de bios op het strand. Hoe leuk is dat. En gratis. Dat is nog leuker. De gemeente Fuengirola organiseert dit jaar opnieuw Cine de Verano. Een reeks van filmvertoningen in open lucht op het strand van de wijk Los Boliches. Vier dinsdagen op rij worden kinder- en familiefilms vertoond. De voorstellingen starten om 22:30 uur. Dan zijn met een beetje mazzel de meeste Spanjaarden wel klaar met hun diner. Deze aanvangstijd kan zeker voor Nederlanders en Belgen met kinderen wat aan de late kant zijn. In Spanje is het echter normaal dat tijdens de zomervakantie de kinderen net zo laat naar bed gaan al hun ouders.

The Minions

Dinsdag 19 juli 2016 wordt de eerste film Los Minions vertoond. Een Amerikaanse 3D computeranimatiefilm. Hierin is beleven de minions, de kleine gele wezens die handlangers zijn van hoofdpersonage Gru, weer allerlei avonturen. De film vormt een vervolg op Despicable Me en Despicable Me 2.

Fantastic Four

Daarna volgt op 26 juli 2016 Los 4 Fantásticos (Four Fantastics). Dit is een science fiction film gebaseerd op een stripboekenreeks van Marvel Comics over een superheldenteam.

Night at the Museum 3

Op dinsdag 2 augustus 2016 wordt de Amerikaanse comedyfilm Noche en el Museo 3 (Night at the Museum 3) vertoond. Het is deel drie van de trilogie die handelt over de magische krachten van de Tablet van Ahkmenrah. Deze beginnen in dit deel af te nemen. Hoofdpersonage Larry Daley (Ben Stiller) reist snel af naar het British Museum in Londen om te voorkomen dat deze krachten helemaal zullen verdwijnen.

Ahora o Nunca

Ahora o Nunca (Now or Never) is een Spaanse romantische komedie met Dani Rovira, MAria Valverde en Clara Lago in de hoofdrollen. Een stel dat al drie jaar samen is, besluit te gaan trouwen in het kleine dorpje waar zij elkaar ooit hebben ontmoet. Een staking op de luchthaven gooit roet in het eten. Houd er wel rekening mee dat de van oorsprong Engelstalige films in het Spaans ingesproken. De films worden vertoond op het strand van Los Boliches ter hoogte van het plein met het Romeinse monument, waaraan ook het Ilunion hotel ligt (tot voor kort was dit een hotel in de keten van Confortel).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.